3 dagar i goda vänners lag

Oj vad fort 3 dagar går!

Vi har haft besök här av vänner från Göteborg. Frekvensen är förhållandevis gles kan man säga - sist vi sågs hade de inget barn, nu har de Charlie 1,5 år. Ungefär så ofta träffas vi! Men när vi väl ses är det alltid lika trevligt.

Charlie och Mika fann varandra och kröp ikapp över golven. Tillsammans tog de tag i köket på verandan - hushållssysslorna väntar inte bara för att man har gäster. Nepp! Charlie rensade ut varende liten pryl  och Mika diskade.



Fast jag tror inte att själva kökstjänsten var så betungande. Man kanske borde passa på med att försöka få lite hjälp - så här nöjda över att behöva diska är sällan barn - inte när man ber dem iallafall....



Nu var vi ju inte hemma och diskade hela helgen - nej nej nej. Vi har bland annat testat att plåga Neo i Gamla Stan igen! Skam den som ger sig. Har man gäster så har man. Fast det gick ganska bra ändå - men Västerlånggatan vägrade han att åka in på överhuvudtaget - den är väldigt fylld av turister så här års. Istället blev det till att gå runt på utsidan av alla gränder för att tillsist hamna på ett litet glasscafé i utkanten. Glassen var lika god där som mitt i smeten!

Vårt mål var Skansen och dit kom vi. Lagom stort och mycket ytor så att det inte blir trångt. Titta på lite älgar. Åka lite turisttåg, så klart. Käka godis och se björnungarna. Klia en get och sedan gå hem. Precis vad man orkar med en dag i solen.

Nu är den trevliga helgen slut och jag är helt proppmätt! Gud vad vi har ätit. Neo däckade och sov i 4 timmar! Mika däremot vaknade och kröp runt och letade efter sin kompis. Hon kunde inte ens hitta honom i köket! Vart tog han vägen?




Kommentarer
Postat av: Annika

:-) Charlie somnade oxå gott på planet hem! Tack igen för helgen och guidningen och alla "smakprover" ;-)

2009-08-17 @ 12:39:29
Postat av: Mie

Tack själva. Nästa gång är det vi som kommer till tystnaden. Kram kram!

2009-08-17 @ 14:55:53
URL: http://envanligblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0