Att hänga i ett fönster

Snart har vi avverkat hela bandet! Igår var trummisen här - Animal. Skoja bara. Han heter Martin och hade med sig familjen. Fru och 3 mysiga småtjejer. Hur trevligt som helst - synd bara att vi inte ses oftare.

Grannen här har en liten plastlekstuga som ungarna ganska snabbt hittade. Neo var inte sen att hänga på. Han körde efter med Wall-E och när  "Flisan" försvann in i huset ville han såklart efter. Det var bara att montera ur honom ur elrullen, vika ihop sig och korva in sig i stugan.

Den var lite för liten så tillsist vek jag ihop Neos ben istället och klämde ner honom på marken, hängades ut genom fönstret. Det var en mycket nöjd liten herre som satt där och struntade i att benen domnade.



Bara att få hänga i stugan ut genom fönstret var tillräckligt för att stå ut med vad som helst. Han trillade ner på marken säkert 3 gånger, men vad gör det när man får leka med Flisan i stugan?



Det gick att få in två barn, men så mycket mer utrymme fanns inte. Fast finns det hjärterum finns det stjärterum....har jag hört!



Nöjda ungar och ytterligare en mysig sommardag med efterföljande stockholmsk sommarnatt i goda vänners lag! Mmmmmmmmysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0