Jag skall ta mig tusan köpa en trisslott....

Igår kväll, sent, slog det mig att det idag var allra sista dagen för Neo på sin gamla avdelning! Aldrig mer skall han vara en liten "humla" - avdelningen han varit på heter nämligen Humlan. Tiden går så himla fort! Jag tycker att det är nyss han började på dagis....men det är snart 2 år sedan!



2 år sedan jag oroligt lämnade dagis och undrade hur det här skulle gå? Det är jättejobbigt att lämna sina barn i en annan människas vård - det spelar ingen roll om man har 4 barn eller 1 - det är samma vånda varje gång. Hur skulle lilla Neo klara att vara där själv? Skulle han äta ordentligt (nej - det gjorde han inte). Skulle han kunna sova bland alla de andra barnen (ja, det gjorde han). Skulle han vara glad eller ledsen (glad - oftast). Skulle de andra barnen var snälla mot honom (ja, det skulle de). Skulle han gråta av förtvivlan när jag gick (har nog inte hänt så väldigt ofta...). Skulle mitt hjärta brista varje gång jag gick (nej - bara de 100 första gångerna...skojja bara....bara de 30 första...)

I ett litet nafs har det gått nästan 2 år och idag var alltså sista dagen! Imorse kom vi senare än vanligt för vi gick och köpte glass till alla barnen - det tyckte vi att de kunde få så här i sommarvärmen. Det var det några andra som hade tyckt också för frysen var proppfull med glass! Idag har de fått äta glass så det står dem ur öronen!!!

Neos assistent - A - kommer inte att följa med honom upp till Grodan. Det har vi vetat om ett tag och det har varit en ganska stor sten vi burit omkring på - vem som skall ersätta henne. Hur skall vi kunna vinna på lotto 2 gånger och få en lika bra assistent igen?

Men idag vann vi verkligen på Lotto igen - det blir Neos Emma som blir hans assistent! Emma som åker vattenrutschkana, Emma som springer pajazzoloppet, Emma som simmar med Neo och väntar på dessa förbannade taxibilar! Det kunde inte ha blivit bättre!!

Den här veckan går till historien tror jag i glada händelser. Jag tror ta mig tusan att jag skall kuta över till affären och köpa en trisslott - bäst att passa på innan all tur tar slut!

Tack A, för att du gjort ett så bra jobb med Mitt Barn! Och skönt Emma att det blir just DU som tar över honom - nu kan jag ha en lugn sommar.

Här kör A en avskedssnurr med Neo - båda blir helt yra i bollen och mössan flyger all världens väg!




Kommentarer
Postat av: Anetthe

TUSEN TUSEN TACK!!!!! Jag skriver som du,- hur tackar man någon som du/er som låter mig lägga sin själ i ERAN son.....

Det är ett väldigt tungt hjärta jag har idag och tårarna tar aldrig slut....

Jag är innerligt glad över att jag har fått jobba med Neo under dessa år och det har varit en fantastisk tid, han är en fantastisk kille!!!!!!

Han kommer alltid att ha en egen plats i mitt hjärta!!!!!!!!!!!



Kraaaaaaam

2009-06-26 @ 22:09:48
Postat av: marie

händer massa underbara saker för er nu såå härligt. Det är ni såååå värda:D

2009-06-27 @ 20:44:16
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Mie

Anetthe - jag har nog inga fler ord för den här dagen. De står på kortet. Den här dagen kom fast att vi inte ville det! Ibland vill man bara bromsa tiden. Fast det roliga mitt i allt är ju att vi fick Emma. Vi är glada, Neo är glad, du är glad och dessutom - Emma är glad. Då kan det bara bli toppen!

2009-06-27 @ 23:16:39
URL: http://envanligblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag är sååå glad över allt! Kan inte ha blivit bättre och jag ser fram emot hösten. Det kommer bli fantastiskt! =)



Kram

2009-06-28 @ 11:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0