Visby - here we come....

Jahaja - nu var vi näst intill färdigpackade. Det som fattas nu är sådant som vi måste använda imorgonbitti. Jag tror att vi skall få in allting i bilen. Vi får ta lilla vagnen till Mika, för annars får vi inte plats i bilen. Hur tusan gör folk som har en vanlig bil? Vi har ändå en minibuss! Fast det är klart - alla har inte 4 barn och en rullstol i släptåg. Vi kunde ha haft 6 barn och en rullstol i släptåg, fast det går faktiskt inte i och med att bilen är 7 sitsig. Någon hade fått åka takbox då!

Dessvärre har vi ingen takbox - det hade varit räddningen för oss när vi skall iväg så här. Får väl fixa en sådan. De är så dyra bara. Vetetusan hur vi skall göra sedan när, och om, bilen blir anpassad till att kunna få in Wall-E. Då har vi ännu mindre plats! Ja ja, vi får väl rensa i barnträsket....skoja bara. Hör ni det alla våra barn - OBS! Det var bara på skämt!!!

Nu kommer ni inte höra ett enda pip ifån mig på lite mer än en vecka. Datorn skall få sova snällt i sin väska här hemma och jag skall umgås med min familj på Gotland. Jag har iallafall packat ner kameran, så att jag kan föreviga när vi äter glass i hamnen! Det ser jag fram emot. Förmodligen kommer jag som nybliven bloggoholic att få abstinens - men sagt är sagt. Datorn stannar hemma - basta! Men den kommer att få sällskap av huspassningen som skall bo här.

Visby - here we come!!!


Bilden är lånad från internet.

Hoppas att ni får en trevlig midsommar allihopa!

 

Kommentarer
Postat av: marie

Ha de nu riktigt bra!:D

2009-06-13 @ 15:06:41
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Linda

trevlig resa..kraam

2009-06-15 @ 18:54:20
URL: http://www.nogg.se/tussis
Postat av: towe

Ha det alldeles fantastiskt nu!



Fina ni.

2009-06-16 @ 12:00:01
URL: http://cpmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0