Grön mössa och skägg = TJUV!!!

Faster Tina med familj var här idag - och gav Neo och Mika varsin present! Båda blev lika förtjusta. Neo gillade sin på en gång. Mika var lite mer avvaktande - men sedan när hon fattade vad man skulle göra med den så blev det favoriten tillsammans med dockan.



Hon nöjer sig med att köra den fram och tillbaka över golvet. Docka i - docka ur - docka i....mycket roligt.

Neo har äntligen släppt sin leksak och kollar nu på Rorry på TV istället. Han satt länge och väl och pillade med det här - att öppna och stänga dörrar i bilar och hus är det roligaste som finns. Det kan han pilla med hur länge som helst.



Tydligen är man tjuv om man har grön mössa och skägg! Dessutom är man inte så smart som tjuv - utan man tar en säck som är så stor att man inte orkar bära den! Då åker man fast för polisen som har hjälm och glasögon men ingen motorcykel. Man kan tycka att han borde köra helikopter - men han får bara plats i bilen. Han som kör helikoptern har bara en mössa! Vem behöver mer än så liksom??? Det farliga buset, som rånar banker, håller till på marken tydligen!

Tack för två fina presenter!

Kommentarer
Postat av: Toni

Tack själva för en skön eftermiddag. :)

BTW: Skall nu slö-titta på "Flying Daggers" tills jag kan törna in snabbt. Hur många Viktväktar-points tillsammans är ~1.5 dl jordnötsringar, ~1.5 dl chips och en näve jordnötter? (t.ex 27st)

2009-05-31 @ 22:03:48
Postat av: Mie själv

Oj oj oj - det där går inte ens att räkna ihop utan få svimattacker! Förmodligen ska du inte äta nåt förns i oktober eller nåt efter ett sånt intag!

2009-05-31 @ 22:12:11
URL: http://envanligblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0