Häxan Surtant

Vi tog en sväng upp till Flugan ikväll för att hämta en bärmes som vi skall låna till Gotland. När vi kom fram bjöd hon på olika goda saker - whisky (inte min grej), vin (min grej) och smaskig likör (Amarulla - definitivt min grej!). Tror ni att vi kom ihåg bärmesen? Icke....det kom jag på nu när vi varit hemma i över 1 timme!

Hennes son LillaC är en kul liten kille. Han är 3 år men pratar som en 5 åring. Det kommer allehanda roliga saker ur den ungen. Har ni sett barnprogrammet om Häxan Surtant? Det är en häxa som är sur över allting - mest för att ingen är snäll mot henne. Det var så länge sedan någon var snäll mot henne så hon vet  inte hur man gör när man är snäll. Hon har mörkt hår och bruna ögon och är ganska välsminkad kan man väl säga utan att överdriva....

LillaC var ju nyss på Cypern med sin familj, som ni vet. När de flög hem så landade de på Arlanda sent på kvällen och LillaC var helt slut. Efter att man fått sina väskor kan man packa ihop sig och ta sig ut mot ankomsthallen, där man kommer ut i själva terminalen. I gången mellan ankomsthallen och själva terminalen, där folk kan vänta på en, finns det en massa bilder på väggarna som skall välkomna en till Sverige. Det är bilder av kända svenskar. Först av allt möts man av Kungen och Drottningen.

LillaC sitter uppe på bagaget på själva bagagevagnen och halvsover. När han kommer in i den här gången mellan ankomsthallen och terminalen lyfter han blicken och får syn på Silvia.

-"Åh, Häxan Surtant..." säger han bara och somnar om...

Vet inte om Sílvia vet om det, men det är förmodligen en komplimang....





Kan inte låta bli att tycka att LillaC har en viss känsla för likheten ändå....eller vad tycker ni??? Bilderna är snodda från nätet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0