Recept på sol och värme?

Med Botox i kroppen blir sonen väldigt mjuk. Lite väl mjuk den här gången. Vet inte om dosen är ökad för att han väger mer, eller om hans muskler är svagare så effekten blev större. Jag hoppas på det första, för annars betyder det att vi inte tränat tillräckligt. Då får jag så dåligt samvete och tänker på alla gånger vi inte tränat så hårt som vi borde.

Alla föräldrar har dåligt samvete, men vi med funkisungar tar det till nästa nivå. Tror fasen att vi utvecklat dåligt samvete till en konstform!

Hur som haver betyder det att vi måste lägga på ett extra kol nu, oavsett anledning. Han vill så gärna gå, men känner själv att det är jobbigt. Säger att han kan gå, men att han inte har balansen. Liksom för att ge sig själv ett argument till varför det är jobbigt. Ett annat argument än skadan. Den är han så trött på.

Sedan hjälper det inte till att det är iskallt ute. Han blir så trött, hela han. Som att all energi går åt till att inte frysa, och allt annat blir åsidosatt. Ändå fryser han, för att det är så infernaliskt kallt att det inte spelar någon roll om kroppen lägger allt krut på uppvärmningen.

Här om dagen kom han hem med iskalla fötter. Då menar jag verkligen iskalla! Det tog minst 1 timme innan de var tillbaka i normal temperatur, och han märkte inget. Får inte ihop det. Han är jättekittlig under fötterna, men märker inte när han håller på att förfrysa dem. Läskigt. Och ortoserna är ju inga värmedynor direkt...

Han behöver värme och sol, i lagom dos. Just nu är han så in i märgen trött att han somnar helt utmattad varje kväll. Kanske skulle kolla om det skulle hjälpa med lite D-vitamin. Om jag kunde skulle jag ta ungen till ett soligt land i några veckor. Kan man få recept på sol och värme?


Kommentarer
Postat av: madlar

Dottern har oxå besvär med galet kalla fötter. Beror väl på stillasittandet o därmer sämre cirkulation. Använder dubbla ullsockor men det hjälper bara till en viss del. Har köpt "sockor" som är fyllda av vete typ vetekudde. Kör i mikron 30 sek, sockorna blir underbart ljumma. De fungerar riktigt bra när isklumparna behöver tinas till rumstemp.

2013-03-17 @ 19:37:44
URL: http://baravaramadlar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0