Semesterlunken

Vi behöver köpa ett nytt tak till vår paviljong vi har på baksidan. Det som i torsdags räddade oss från att se ut som blöta sillar i nattens ösregn! Istället satt vi lungt och stilla i paviljongen under verandavärmarens sköna strålar, skålade, pratde och lyssnade på regndropparnas vildsinta framfart mot tygtaket. Den här paviljongen förlänger våra sommrar med många veckor per år och låter oss dessutom sitta ute fast att temperaturen egentligen inte tillåter det, eller när det som på natten mot fredagen kom ett skyfall. Nu har taket spruckigt lite och om det regnar igen när vi sitter där kommer vi inte att ha lika trevligt...

Då, i torsdags, satt vi där tillsammans med gitarristen i bandet och hans lilla familj. Den minsta familjemedlemmen - Alice - hade redan somnat i och för sig, men de andra två var ganska vakna. Vi kallar dem för familjen Hedenhös. Inte för att de är stenålders på något vis alls utan bara för den skull att de heter Hedenström. Det blev liksom automatiskt Hedenhös då!

Under ett ögonblick hade vi två gitarrer framme - en saknade dock en sträng - men det gjorde ingenting. Musik blev det ändå. Iallafall i mina öron. Det är så mysigt det där med musik i allmänhet och gitarrer i synnerhet. Det är snart dags för en spelning för bandet på ett bröllop så det var några fina bitar som kom fram i sommarnatten...

Vi kom i säng straxt efter klockan 02.00. Ja, Neo och Mika gick ju och lade sig tidigare. Mika klockan 21.00 tror jag men Neo höll ut till 23.30 eller nåt. Båda barnen var så vänliga att de sov till klockan 11.00 dagen efter - dvs igår. Inte så dumt alls.

De är i och för sig aldrig vakna tidigt de här två - idag väckte Nicke oss klockan 10.45 så....man kan säga att vi är inne i en rejäl semesterlunk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0