Kan Wall-E gå i WARP fart?

Med risk för att bli tjatig så måste jag bara få visa den här bilden - det är Neo som står på startlinjen för dagisloppet tillsammans med de andra barnen! Så  mysigt att se. Han var taggad som bara den! Så räknade de ner...3....2....1.....SPRING!!!



Och alla sprang....ifrån Neo. VA?! Här har vi värsta elrullen som är på högsta hastighet och så går den inte fort nog! Vi måste kolla med Hjälpmedelscentralen om det finns WARP fart på den - eller iallafall om det är möjligt att göra någon justering, för det här var ju inte så roligt....plötsligt var han ensam igen!



Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här - "Kan den inte gå lite fortare?". I början tyckte vi att den snabbaste hastigheten var väldigt mycket för snabb, men pfft....den är ju ingenting! Vi vande oss fort. När man promenerar är den precis lagom...om man vill promenera lite långsamt så där, men om man tar bara lite längre steg så är han på efterkälken direkt.

Fast Neo är en van liten eftersläntrare - han tog det med jämnmod men såg lite förvånad ut. Han följde snällt de rosa banden och sedan, när alla kompisar var helt slut efter loppet, tog han det  korta varvet också. Någon bonus måste man ju få - att kunna köra dubbla lopp - om man nu inte behöver förta sig....

Kommentarer
Postat av: Lena

Men han kan iallafall vara med SJÄLV! :-)

2009-05-27 @ 20:19:24
Postat av: Mie själv

Lena - jajamensan, det kan han. Bara det är ju värt all världens allting....

2009-05-27 @ 20:22:17
URL: http://envanligblogg.blogg.se/
Postat av: marie

ja verkligen håller med lena!!

2009-05-27 @ 20:37:33
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: madeleine

Sicken cool kille :)

2009-05-27 @ 20:39:51
URL: http://baravaramadlar.blogspot.com
Postat av: Mie själv

Madeleine - visst är det en liten Cooling vi har! Det tycker jag också! Han är min idol...

2009-05-27 @ 20:56:23
URL: http://envanligblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0