We love Göteborg och Scandic!

Den årliga trippen till Liseberg är avklarad. Varje gång blir jag lika förvånad över hur tillmötesgående de är. Allt flyter fint och barnen får ha exakt så roligt som man ska ha på Liseberg. En stor eloge till hela parken!

Vi har åkt Flumride, Kållerado, Sagoslott, Elefanter och Gud vet allt. De allra flesta saker två varv.

Vi har kramat Kaniner och ätit våfflor. Allt i trevligt sällskap med flera glad barn. I år vågade vi oss på Universeum också. Det var OK, men inget slår Liseberg.

Fast på god andra plats kommer - vårt Hotell! Scandic Crown. När vi anlände sög personalen i barnhörnan tag i ungarna och lekte med dem medan jag fick checka in, parkera bilen och bära väskorna till rummet! När jag var klar hittade jag två barn som spelade Wii och blivit ansiktsmålade :) Bästa servicen jag varit med om!

We love Göteborg och Scandic!

https://cdn2.cdnme.se/1109601/7-3/pic_51e016ba9606ee0fd9e8458a.jpg" class="image">


Ett, två, tre...

Ett, två, tre...sen får jag trycka ner ungen under vattnet. Och så poppar han upp tack vare puffarna. Glad dykare!

Folk tittar på oss lite konstigt. De tror väl att jag försöker dränka honom.. :)
Vild och vacker...

Det tar sig för prinsessans projekt att spara till låååångt hår. Så länge man inte kammar henne ser tofsen riktigt tjock ut. Vi kastar alla kammar och kör på "vild och vacker"...


Låta bli att drunkna...

Neo har kommit på hur han ska låta bli att drunkna - han lär sig dyka istället!

Först i badkaret och nu har vi testat det i poolen. Resultat - det kommer att ta ett tag innan han låter bli att drunkna....


RSS 2.0