Kevins tur att vara död....

Nu börjar jag bli människa igen! Magsjuka är helt värdelöst att ha - man orkar ju ingenting...buuuu.

Nicke har ett ganska fladdrigt jobb. Med det menar jag att han stundtals är mycket borta hemifrån - är ute och reser och fladdrar. Nu senast i Båstad. Då är det ju en sådan bingo att åka på magsjuka, ensam med 2 barn. Jiippiiiieykayey....men som tur var kom mormor över. Ja, inte min mormor utan Neo och Mikas mormor - hon räddade mig från det värsta. Tack, tack. Sen när Nicke kom hem flydde hon fältet illa kvickt - verkar dock ha klarat sig sa hon idag. Tur det!

Nu är det Kevins tur att var död. Honom har jag knappt sett röken av på ett helt dygn - hör bara hur något trött hasar på övervåningen mellan varven. Öppnade hans dörr för ett tag sedan men såg bara en hårboll och ett täcke! Stackarn. I torsdags såg han ut så här - redan då lite tilltufsad tror jag....




Mika är bättre men inte helt OK. Hon har iallafall ätit välling mellan varven - som visserligen inte stannat så länge i själva ungen, men ändå. Fast idag har hon börjat matvägra helt! Fattar noll. Nu när hon mår bättre borde hon ju börja äta tycker man, men icke.

Ja ja, jag lär skriva mer när jag är mindre vimmelkantig. Hej hopp....

Kommentarer
Postat av: Lena

Stackars er! Vad som helst men inte magsjuka...men du får försöka tänka så här: du är hemma, du har en toalett och papper, det GÅR över även om det känns hopplöst. Krya på er allihopa!

2009-07-06 @ 18:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0