Godisdricka

Nu är hösten här. Förutom på vädret så märks det på alla grejer Neo skall på. Idag var det dietisten.

Vi kan konstatera att Neo är lika stor (eller liten kanske?) som en normal 1,5 åring. Med oss i bagaget när vi gick därifrån hade vi näringsdrycker av allehanda slag. Alla som vi prövat hittills har han ratat. Vi har istället fått köra "raketbränsle" direkt i maten eller vällingen. Det har väl funkat sådär. Men idag hittade dietisten en youghurtvariant av näringsdryck som Neo gillade! Halleluja. Vi döpte den direkt till "godisdricka" och han tyckte att det var lyx att få dricka det fast att det inte var lördag....toppen!

Nu skall vi bara se vilka smaker han gillar mest så att vi kan ta hem ett ton sådana! De här godisdryckerna skall med överallt. Iallafall 1 om dagen skall i har vi bestämt. Idag har han klämt två halva av olika smaker, så det räknas som en.

Nästa vecka är det dags för neurologen. Som sagt...nu är det höst....

Kommentarer
Postat av: marie

ja verkligen nu märks det att det är höst!

Vad roligt att ni hittat nått som han tycker om!

2009-09-22 @ 19:38:27
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: Honungspojkens mamma

Man blir så glad när man hittar något som underlättar lite, lite grann! Och vilken perfekt lyx med godisdricka varje dag...



Kram

2009-09-23 @ 08:38:41
URL: http://honungspojken.blogspot.com/
Postat av: Heléne

Hoppas att energin vänder tillbaka till dig, jag vet att den behövs. En stark mamma behövs i våra familjer, men det är inte alltid så lätt. I bland känns allt så hopplöst. Andra dagar ok. Och vissa dagar till och med toppen. Du och din förtjänar att få ha det toppen, alla dagar. Alla stunder. Härligt med godisdrycken! Och det där med bilen... ser ju fiffigt ut. Tur att vi lever i Sverige och får den hjälp vi faktiskt får! Kram. Och kram.

2009-09-23 @ 20:07:49
URL: http://www.pasda.blogspot.com
Postat av: Madeleine

Hösten är inte kul på många plan. Dels den tilltagande kylan, fukten, mörket men ffa att kalendern på bara någon vecka fylls upp av bokade tider. Det tar adrig slut.....men snart är det jul, då ska vi inte träna, stretcha, rida, bada, sjunga....då ska vi bara vara lediga ;)

2009-09-24 @ 09:38:55
URL: http://baravaramadlar.blogspot.com
Postat av: Kicki med 4

Vad är det för dryck ni fått, har själv en son som inte går upp i vikt. Känns som vi prövat allt utan resultat, så alla tips är välkomna.



Skönt att ni har hitat något som han tycker om, är inte alltid så lätt.

2009-10-01 @ 11:47:38
URL: http://kampelycke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0