Check this out!

Sådär ja, nu har lille pinnen fått botox. Den här gången hade han blivit så stor (hela 17 kg) att de kunde avvara en liten dos till vänsterarmen också. När jag hörde det tänkte jag först att "vad skall han med det till när det är gåträning vi skall fokusera på?", men jag tar tillbaka det.

Idag har han för första gången dragit en t-shirt över huvudet med båda armarna. Att han fick botox i vänsterarmen betyder nämligen att den plötsligt blev användbar! Han kan klia sig med vänsterhanden. Han kan greppa och släppa (!), något han inte kunnat tidigare. Då har han fått plocka loss saker ur vänsterhanden med högerhanden. Han kan hålla i sig väldigt mycket bättre och -bäst av allt enligt Neo - han kan spela dataspel med båda händerna!

Fram tills nu har han haft vänsterhanden som en station kan man säga, som håller fast grejer. Han har hållit fast spelet förut men liksom inte kunnat använda vänsterhanden till mer än så, men idag var det andra bullar! Check this out...



Vi upptäckte också att han kan sträcka upp båda armarna ovanför huvudet - det har aldrig hänt i sittande ställning. Både han och jag blev så där framgångslyckliga och sockerdrickiga! Botox i vänsterarmen gav värsta julbonusen, bara roliga saker hände. Små, kan tyckas, men oerhört betydelsefulla för en liten snart 6-årig kille och hans mamma.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Åh va roligt!!

2011-12-04 @ 22:27:08
URL: http://hastarochemilia.blogg.se/
Postat av: Marie - Från en prematurmammas hjärta -

Men så otroligt fantastiskt och underbart. kunde ju inte bli en bättre julklapp!! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0