Lägesrapport

Jag har en liten pinne hemma nu igen. Hög tid för Botox med andra ord. Det är sådan skillnad på Neo med och utan Botox i kroppen. Allting blir jobbigare, inte bara att böja leder, armar och ben. Egentligen skall han ha Botox med ca 4 månaders mellanrum men i och med att han måste sövas är det inte helt enkelt att få behandlingstid. Hoppas bara att de snart hittar ett tillfälle för oss.

Imorgon skall vi prova ut en ny innerulle. Det är också på tiden. Den han har är för liten och han sitter som en påse nötter i den. Egentligen har han alltid gjort det. Varför vet vi inte. Vi har testat olika varianter för att fixa till det men ingenting hjälper. Dessutom kan han inte köra den själv i och med att man måste använda två händer. Vänsterhanden lyder inte riktigt så det är svårt att få den att rulla hjulet på sin sida. Tanken är att det kanske är möjligt att hitta en rulle man kan köra med bara en hand. Vi får se.

I övrigt händer det inte så mycket utöver det vanliga. Han går i skolan och är nöjd med det. Vi, liksom alla andra föräldrar så här års, har problem med vad man egentligen skall klä på barnen på dagarna. Är det kallt eller är det varmt, eller kanske både och? Gör mig galen. Och Neo svettig, alternativt iskall...

Visst, man kan använda lager-på-lager-kläder, men det ger resultatet att när man väl fått på eller av kläderna så är rasten nästan slut. Nåja, man får vara glad att det inte regnar på tvären iallafall.

Kommentarer
Postat av: Anna

Bloggen Heja Abbe (www.hejaabbe.com) tipsade den 24/10 om ett företag som heter Gneis (www.gneis.se). Abbes pappa är tydligen extremt förtjust i deras vinterkläder. Abbe har hjärtfel därför är det extremt viktigt att han inte blir för kall. Såvitt jag fattade hade Gneis en flexibel inställning till barnvinterkläder och tydligen är det inte så många andra företag som har det.

2011-10-26 @ 09:24:55
Postat av: Louise

Vilken underbar blogg! Du skriver verkligen bra. Är själv mamma till en 6 mån flicka med cp skada. Vi är på gång med elektrodress, är det något ni använder redan eller funderat på, stället för botox menar jag?



http://www.inerventions.se/

2011-11-19 @ 00:14:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0