Hur är det möjligt

Varje onsdag under 10 veckor åker Neo och simmar på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Det innebär att varje onsdag åker han och någon från dagis färdtjänst med taxi dit och hem - och varje onsdag är det nåt som inte funkar med den här bilbeställningen! Det slår aldrig fel.

Det börjar bli så att jag tror att de aktivt strular för att slippa köra färdtjänstkunder. Men någonstans måste det ju funnits en upphandling som de var måna om att vinna, och ändå funkar det aldrig! Det är faktiskt ett äventyr varje gång. Ska de ha med sig bilbarnstol? Får rullstolen plats? Kommer de i tid - eller rent av - kommer de alls??? Då är det så fantastiskt konstigt att de "får" vara 20 minuter sena utan att man som kund får gnälla! Säg någon annanstanns det finns med i upphandlingen att man får missköta sig.? Nåja, nu har vi börjat beställa bil 20 minuter för tidigt och det har ändå aldrig hänt att de kommit i tid - alltså inte ens inom dessa 20 minuter. Spännande måste jag säga.

Idag skulle de komma 7.50 men dök upp 8.25. Toppen. Men nu vet ju vi det så vi har tagit i rejält och hinner ändå simma. Men förra gången var det riktigt roligt. Först kom taxin försent - såklart, det visste vi ju. Sen var bilbarnstolen inställd på baby så Neo knappt fick plats. Nicke fixade till det och chauffören undrade om han kunde garantera att det var rätt nu för det var ju han som hade ansvaret under resan. Då tyckte Nicke att i och med att det var hans son som skulle åka så kunde han ta det som en variant av garanti, eftersom han hade ett "litet intresse" av att det skulle bli bra liksom. Det var inte det roliga, utan det hände när de kom fram.

Tjejen som åkte med Neo berättade i efterhand att när de kom fram så sa Chauffören att - "Jag måste skita" och slängde sig ur bilen som fortfarande var igång och sprang iväg! Där satt dom med dörrarna öppna och en bil som går och har typ 1 minut kvar tills att simmet ska börja! De kunde ju inte stanna där och vakta taxin bara för att chaffisen blev nödig, så dom gick iväg...och där stod bilen vidöppen i full gång! DET hade han inga problem med, men att bilbarnstolen var inställd på baby och Neo är typ 3 gånger större - det var inga problem! Hur är det möjligt?

Kan ni tänka er samma scenario om ni beställer en taxi till typ Arlanda inför en flygresa? De är inte i närheten av att vara i tid. Ni kanske får plats med bagaget - om ni trycker lite extra. Ändå beställde ni en stor bil, men de skickar en annan. När ni kommer fram till Arlanda säger chauffören att han måste skita och springer iväg - fullt normalt. Inte så värst va.....men för oss som nyttjar färdtjänst är det faktiskt det. Helt galet!

Kommentarer
Postat av: marie

vart exakt bor ni?

2009-04-23 @ 10:47:35
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0